1. Onaj ko uvijek sa sebom bude nosio ovaj sretni  vefk (lijevo) sa časnim imenom MUKADDIM i svaki dan prouči 184 puta plemenito ime Jâ Mukaddim, napredovat će u profesiji ili bilo u kojoj sluzbi i vrlo će brzo postati predvodnik ili lider. Napredujući neprestano, on će – ukoliko ne bude ohol - ostvarit svoje zivotne zelje i ciljeve! 

2. Onaj koji prizeljkuje da mu se neka osoba sama obrati ili da mu na noge dođe, potrebno je - stalno misleći na nju - uzastopno 184 puta proučiti časno ime Jâ Mukaddim i za kratko vrijeme će se to uistinu i ostvariti. 

3. Ako se uoči vazne konjske utrke na vrat trkaćeg konja stavi gornji vefk sa časnim imenom MUKADDIM napisan u sretnom satu, te ako se nakon ispisivanja blagotvornog vefka, 18.400 puta prouči sveto ime Ja Mukaddim nad konjem, taj će konj zasigurno biti najspretniji i prvi će stići na cilj. 

4. Učenik ili student, ili neko ko ide na tezak ispit , prethodno bi trebalo na jedno zrno riže da prouči 184 puta časno ime Ja Mukaddim. Nakon sto to uradi potrebno je zrno da proguta. Uz to, neophodno je da stalno sa sobom nosi ovaj blagotvorni vefk (desno). Ako Bog dâ, sigurno će poloziti ispit.

------------------------

Knjiga o  99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUŠE

____________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE