"Mi smo i prije Allaha zazivali, On je Dobročinitelj samilosni!" (Kur'an 52:28) 

1. Onaj ko uvijek sa sobom nosi ovaj blagotvorni vefk (lijevo) sa svetim imenom Berr i ko svaki dan 786 puta spomene časno ime Jâ Berr, bit će obasut velikim zadovoljstvima, dobrotom i milosrđem. Ako onaj grijesnik, koji pije, kocka ili naplaćuje kamatu, redovito spominjao ovo časno ime, milosću Bozijom pokajat će se zbog svojih losih postupaka i oni će mu, odista, postati mrski. 

2. Spominjanje časnog imena Jâ Berr prilikom neizvjesnih putovanja morem, kopnom ili zrakom osigurava da čovjek ziv i zdrav i bez ikakvih poteskoća stigne do svog odredista. 

3. U slučaju da na moru započne jaka oluja ili na kopnu neko jako nevrijeme, onaj ko bude neprestano spominjao časno ime Jâ Berr, bit će zastićen od svih neprilika. 

4. Onome koji kao privjesak bude nosio sa sobom ovaj blagotvorni vefk (desno) sa časnim imenom BERR izgraviran na srebrnoj pločici na kojoj je 402 puta proučeno časno ime Jâ Berr, ostvarit će mu se svaki plan i ispunit svaka zelja.  

5. Onaj koji bude krenuo na dugi i krajnje neizvjestan put treba svaki dan po 402 puta proučiti časno ime Jâ Berr i njegov će se put sretno i uspjesno zavrsiti.

--------------------------

Knjiga o  99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUŠE

_____________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE