"Nikako nemoj ni pomisliti da Allah Svoje obećanje dato Svojim poslanicima neće ispuniti! Pa, Allah je doista silan i osvete stroge davatelj." (Kur’an 14:47) 

1. Onome koji uvijek bude nosio sa sobom ovaj blagotvorni vefk (lijevo) sa časnim imenom MUNTEKIM i koji neizostavno svaki dan 630 puta spomene ovo blagotvorno ime, nijedan nasilnik niti tiranin neće moći nauditi. Oni koji budu htjeli nauditi osobi koja spominje ovo sveto ime, upast će u jamu koju su njemu iskopali. 

2. Da bi se umjesto nas uzviseni Allâh suprotstavio nekom našem neprijatelju ili nasilniku i zauvijek ga porazio, potrebno je uzastopno sedam noći 3969 puta proučiti časno ime Jâ Muntekim i, na kraju, proučiti sljedeću dovu: 

Jâ Rabbi, Jâ Muntekim, Jâ Dzebbâr, osveti se u moje ime... tom i tom (navesti tačno ime i prezime). 

Napomena: Nije dobro da se zbog ništavnih i mizernih razloga činiti kletva, jer može imati kontra efekte.

3. Onome koji boluje od padavice treba spraviti ovaj  blagotvorni vefk (gore) sa časnim imenom MUNTEKIM, napisan na jednu malu olovnu pločicu, u svitanje, zadnje subote nekog arapskog mjeseca. S Bozijom dozvolom ova će osoba ozdraviti, a zli dzini koji su je napadali i nanosili joj zlo, bit će unisteni.

___________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE