"Njima će Allah oprostiti, a Allah grijehe briše i grijehe prašta!" (Kur'an 4:99)  

1. Onome koji uvijek bude sa sobom nosio ovaj čudesni vefk spravljen od plemenitog imena El-'Afuvv i uz to neprestano spominjao časno ime Jâ ‘Afuvv Uzivseni će Bog podariti dobar i plemenit karakter. Oprostit će mu sve njegove grijehe. Uvećat će se njegov imetak i bogatstvo. Otvarat će mu se vrata na neočekivanim mjestima. Srce će mu biti smireno.

Ovo časno ime treba proučiti najmanje 156 puta dnevno, a onaj ko moze dobro je nakon svakog namaza da ovo časno ime prouči 156 puta. Ako ovo časno ime bude spominjao onaj koji je zarobljen ili je dospio u zatvor, biti će vrlo brzo oslobođen. A onaj koji, inače, bude spominjao ovo plemenito ime nikada neće ni dospjeti u zatvor. Čak će ga i neprijatelji postovati i pomagati mu. On će biti sačuvan od svih zala i muka ovog svijeta.

2. Onaj koji uvijek sa sobom bude nosio ovaj blagotvorni vefk (gore) sa časnim imenom EL-‘AFUVV i koji redovito, svaki dan, po 166 puta prouči ovo sveto ime, bit će sačuvan od zla i pakosti svakog tiranina i nasilnika i bit će mu grijesi oprosteni i na ovom i na onom svijetu.

_______________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE