"...Allah će uzdići na stepene dostojanstvene one od vas koji vjeruju i one kojima znanje dato je!... (Kur'an 58:11) 

1. Ovaj se časni vefk sa svetim imenom Er-Râfi‘ ugravira na srebrnu pločicu – privjesak - jedne nedjelje u svitanje i najbolje ga je uvijek nositi oko vrata.

Svi oni koji ga redovito budu nosili i koji svaki dan 362 puta prouče časno ime Jâ Râfi‘, bit će veoma omiljeni i popularni u sredini u kojoj zive. Postat će ugledni, cijenjeni i napredovat će u poslu kojim se bave.

Ako se, recimo, bave trgovinom posao će im se povećati, a imanje umnozžavati.

Ako su državni službenici napredovat će na poslu i brzo će postati uvazeni i dobit će odgovornija i bolje plaćena mjesta. Njihov ugled stalno će rasti.

2. Ovaj blagotvorni vefk (desno) cudesnih svojstava spravljen po uobicajenom protokolu i namirisan miomirisima potrebno je uvijek nositi sa sobom. Osoba koja tako postupa bit ce uzdignuta i uvazavana u sredini u kojoj zivi i nikada nece dozivjeti nikakvo ponizenje. a što se tiče zanatlija, za kratko vrijeme će usavrsit posao i postat će ugledni i postovani među svojim sugrađanima.

-----------------

Knjiga o prakticnim i upotrebnim vrijednostima

99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUŠE

________________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE