"...Ne, obje su ruke Allahove pružene, On kako hoće udjeljuje!..." (Kur'an 5:64)  "I Allah vam Zemlju rasprostrtom učini..." (Kur'an 71:19) 

1. Svi oni koji svakodnevno, nakon namaza, budu 72 puta proučili časno ime Jâ Bâsit, zivjeti će u raskosi i svakovrsnom obilju. Svi će ih voljeti, postovati i cijeniti. Bit će im sirom otvorena sva vrata. Poslovi će im se dobro razvijati i stalno će se umnozavat njihov imetak i bogatstvo. 

2. Časni vefk sa svetim imenom BÂSIT se napise na tankom čistom bijelom papiru, a onda se to daje dusevnom bolesniku ili nesretno zaljubljenoj osobi da ga progutaju sa vodom. Za kratko vrijeme osjetiti će se bolje i uskoro će potpuno ozdraviti. 

3. Duševni će bolesnik brzo ozdraviti ako mu se, s Bozijom pomoći, jednu sedmicu svako jutro daje voda iz tanjira na kojem je zapisan vefk sa plemenitim imenom BÂSIT.  

4. Prvog petka nekog arapskog mjeseca, za vrijeme ezana, ugravira se na dno srebrne zdjelice vefk sa časnim imenom BÂSIT. Zatim se zdjelica napuni vodom. Potom se 5184 puta prouči časno ime Jâ Bâsit. Islamski čarobnjaci kazu da će voda iz zdjelice, uz Boziju pomoć, pomoći svakom bolesniku (a posebno dusevnom) da se za kratko vrijeme oporavi i da ozdravi. 

5. Kod onoga koji bude pio vodu iz zdjelice na čijem je dnu ugraviran vefk sa časnim imenom BÂSIT i koji svaki dan, nakon sto je popije, bude proučio 72 puta časno ime Jâ Bâsit za kratko će vrijeme započeti blagotvorni duhovni razvoj. U njegovom će se srcu stvoriti vrelo mudrosti i tajnih znanja. 

6. Onaj koji bude na prsima nosio srebrnu pločicuprivjesak - na kojoj je jednog petka u zoru ugraviran ovaj časni vefk i koji svaki dan 72 puta prouči časno ime Jâ Bâsit, uvijek će biti veseo i radostan. Svi će ga voljeti.

Ako ovaj privjesak ili pločicu bude nosio neki neženja za kratko vrijeme će se dobro oženiti i imat će dobru porodicu i sretnu djecu. Uvećat će mu se imanje. Ljudi će prema njemu biti dobrohotni i svi će mu pomagati. Sve će mu ići od ruke. 

7. Rijesiti će se svih zivotnih problema onaj koji bude redovito svako jutro 72 puta izgovarao Jâ Bâsit, a nakon toga, učinio slijedeći zikr:

Bismillâhir-rahmânir-rahîm. Allâhumme jâ bâsital-erdîne ves-semâvâti kudretul-esjâi ve besattehâ bi hikmetike subûtel-emri ve hifzil-kalbi ve bestihî ve kesfil-umûrul-gajbijjeti ves-sebâti ‘alâ kesfil-letâifil-mugajjebeti vel-umûril-‘atâijjeti vemdudnî bi rekîkatin min rekâiki unsike litehatbinî kulle zerretin min zerrâtil-vudzûdi bil-besti jâ bâsiti jâ Allâhu es’eluke en teshari lî hâdimi hâzel-ismi jekûnu ‘avnen ‘alâ umûrî jâ Hâfidi jâ Bâsiti jâ Vedûdu.

Drugim riječima, onaj koji se uvija pod problemima ili onaj koji ima dusevne patnje, bit će spasen i zastićen bude li se doslovno pridrzavao gore navedenog protokola.

--------------------------

Knjiga o prakticnim i upotrebnim vrijednostima 99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUŠE

______________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE