"...On zna sve sta se u Zemlju udjene, i sta izlazi iz nje, i sta se s neba spusta, i sta se na njega uspinje!..." (Qur'an 57:4) 

1. Bog će otkriti tajne mnogih skrivenih stvari onome ko na sebi bude nosio ovaj sretni vefk sa časnim imenom BESÎR i svakodnevno, nakon svakog obraćanja Svevisnjem (namaza), prouči 302 puta časno ime Jâ Besîr. Uskoro će moći sagledavati istinu i razloge nastanka svakog događaja i svake stvari. 

2. Onaj ko pati od kronične očne bolesti treba svako jutro kanuti u bolesno oko po jednu kap ruzine vodice kojom je sapran čist porcelanski tanjir na kojem je tintom od mosusa, safrana i ruzine vodice napisan vefk sa časnim imenom BESÎR, oko kojeg je 90 puta ispisano časno ime Melik.

Napomena: Ova se blagotvorna vodica čuva u čistoj boci i na hladnom mjestu. Za kratko vrijeme bit će otklonjene sve tegobe i doći će do potpunog ozdravljenja. 

3. Onome koji uzastopno sedam dana ujutro na gladan stomak bude uzimao vodu u kojoj je nakapano deset kapi blagotvorne ruzine vodice spravljene po gore navedenom postupku, osvjezit će se organizam, a posebno pamćenje i razum. Srce će mu s Bozijom pomoći postati snazno, a um bistar i pronicljiv.

-------------------------

Knjiga o prakticnim i upotrebnim vrijednostima 99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUŠE

_____________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE