"...a na Allaha se osloni! Dosta je u Allaha se puzdati!" (Kura'n 4:81) "I na Allaha se ti osloni! Dosta je da Allah bude zaštitnik!" (Kur'an 33:3) 

1. Ovaj se časni vefk (lijevo) napiše na papiru u povoljnom satu i uvijek se nosi sa sobom. Uz to blagotvorno je svaki dan 116 puta spomene sveto ime Jâ Kavijj. Onaj koji se bude ovoga pridrzavao uvijek će pobijeđivati svoje rivale i neprijatelje. Istodobno, moći će odolijevati svim fizičkim i umnim zamaranjima, naporima i problemima, koji budu iskrsavali u njegovom zivotu.

2. Osoba koja je slabe tijelesne konstrukcije, koja je malokrvna i nemoćna, neka stalno sa sobom nosi gornji čudotvorni vefk spravljen na komadu papira u petak, za vrijeme namaza. Nakon toga, potrebno ga je saprati vodom. Ako sljedećih 10 dana pije ovu vodu i svakodnevno i 116 x 116 = 13.454 puta izgovora časno ime Jâ Kavijj, uskoro će iz njegovog tijela potpuno nestati slabost i malokrvnost a njihovo će mjesto zamijeniti snaga i zdravlje. 

3. Onaj koji svaki dan, prilikom izlaska iz kuće, 126 puta spomene časno ime Jâ Kavijj, i ko uvijek sa sobom bude nosio ovaj blagotvorni vefk (desno), neće imati nikakvih problema i naprezanja, a Bog će osnaziti njegovo srce i osvjeziti njegovo tijelo.

--------------------------

Knjiga o  99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUŠE

_________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE