"Doista, Allah je Obskrbitelj, Posjednik Moći Velike!" (Kur'an 51:58) 

1. Ovaj u svijetu čuveni  vefk (lijevo) sa časnim imenom METÎN pazljivo se ispise na komadu papira u satu Mjeseca. Vefk se nosi na sebi, moze i kao privjesak. Onaj ko bude stalno spominjao ovo časno ime i nosio njegov vefk bit će siguran i zastićen od svakog neprijateljskog čina i napada.

Onome ko bude redovno spominjao ovo časno ime, Svemogući će Bog darovati odlučnost, snagu i čvrstinu, te ga neće moći uzdrmati ni materijalne ni duhovne poteskoće, niti će ga moći zadesiti bilo kakve stete.  

2. Djeci koja iz bilo kojeg razloga na vrijeme ne prohodaju treba oko vrata, kao privjesak, da nose  ovaj blagotvorni vefk (desno) sa časnim imenom METÎN. Istodobno, treba im svaki dan davati času vode u koju se 500 puta prouči sveto ime Jâ Metîn i ona će za veoma kratko vrijeme ojačati, stati na svoje noge i prohodati. 

3. U petak, u satu Venere napise se ovaj sretni vefk sa časnim imenima Jâ Kavijju i Jâ Metîn i on će dobiti čudesne moći. Ako takav vefk uvijek sa sobom bude nosio nepokretni bolesnik (ili onaj koji je paraliziran), te ako bude sedam uzastopnih dana pio vodu iz tanjira na kojem je, također, bio napisan vefk časnog imena METÎN i u koju je 616 puta proučeno Jâ Kavijju Jâ Metîn, on će ubrzo ozdraviti, stati na svoje noge i prohodati.

------------------------

Knjiga o  99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUŠE

____________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE