"On ne izgovori nijednu riječ a da kod njega nije pratilac pripravljeni!" (Kur'an 50:18) 

1. Svi oni koji uvijek sa sobom budu nosili ovajčudesni vefk s časnim imenom REKÎB i svaki dan nakon sabah-namaza budu 312 puta izgovarali sveto ime Jâ Rekîb, naći će se u Bozijoj milosti i zastiti. Čudesni uticaji ovog vefka bit će znatno povoljniji ako se on zapise u Satu Mjeseca. 

2. Evo načina da se dosegne zeljena ljubav: numeroloske vrijednosti slova imena onoga čija se ljubav iskreno prizeljkuje, saberu se s brojem 312 (numeroloska vrijednost svetog imena Rekîb) i napravi se trostruki vefk u četverostrukom vefku. Nakon toga se taj dvostruki vefk sapere vodom, te se ta voda daje da je popije onaj čija se ljubav prizeljkuje. Ako je on (ili ona) popije, ljubav će postati čvrsta, harmonična, iskrena i neraskidiva.  

3. Istovjetan se ovaj blagotvorni vefk (desno)napravi, ako je to moguće, na komadu tkanine koju je tijelom doticala zeljena osoba i pomoću nekoliko dlaka iz njene kose. Ukoliko to nije moguće, čudesni se vefk napise na komadu čiste pamučne tkanine a zatim se od nje napravi fitilj, koji se stavi u novi zemljani sud u kome je prethodno nasuto maslinovo ulje. Potom se fitilj zapali.

Dok tkanina gori, izgovara se ime zeljene osobe onoliko puta koliko iznosi zbir numeroloskih vrijednosti slova njenog imena pomnozeno sa tri i kada se tom zbiru doda broj 2184. Nakon sto se postupi po ovom protokolu, neophodno je zamoliti Uzvisenog Allaha da vas spoji s osobom s kojom zelite zivjeti u slozi i ljubavi i s kojom zelite sklopiti zakoniti brak.

Ovaj se postupak ponavlja tri ili sedam dana zaredom i, s Bozjom voljom, zelja će biti do kraja ispunjena. Ukoliko zeljena osoba ne zivi u istom gradu, onda se načini i treći istovjetni vefk, a zatim se baci u vjetar. Za kratko vrijeme nakon toga, zeljena će se osoba pojaviti na vasim vratima.

Upozorenje: Ovaj se ćudesni vefk nikako ne smije zloupotrebljavati, niti se smije uz pomoć ovog magičnog protokola prisiljavati nekoga na ljubav. Ako se zloupotrebljava, kazu iskustva orijentalnih čarobnjaka, postići će se suprotni efekti! 

4. Ojačat će pamćenje onome koji bude sedam dana svako jutro na gladan stomak uzimao vodu kojom je sapran četverostruki vefk sa časnim imenom REKÎB, napisan na čistom tanjiru. Ako se ova voda bude davala mentalno zaostalom (retardiranom) djetetu, ono će se, uz Boziju pomoć, pozitvno razvijati i s vremenom umno dostići normalnu djecu. 

5. Na zlatnu pločicu se, u povoljnom vremenu nekog arapskog mjeseca - i u petak za vrijeme ezana - ugravira gornji cetverostruki vefk i on se 40 dana nosi kao privjesak. Za sve to vrijeme potrebno je postiti i svaki dan po 5000 puta proučiti časno ime Jâ Rekîb.

Onome koji se bude striktno pridrzavao navedenog postupka pokazat će se najveća tajna časnog imena REKÎB. Steći će znanje kojim će uspjevati da pronikne u sustinu bilo kakve čarolije ili magije. Istodobno će mu se, uz Boziju pomoć, otvoreno pokazati mnoge velike tajne o kojima do tada nije ni sanjao. 

6. U čistu posudu napise se 41 put časno ime REKÎB, pa se posuda sapere kisnicom ili vodom sa izvora, a onda se ta voda daje zeljenoj osobi da je popije. Posto popije svu vodu, pomenuta će osoba tako silno zavoljeti onoga koji joj je dao vodu i ta će ljubav biti obostrana i trajat će do kraja njihovih zivota.

------------------

Knjiga o  99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUŠE

_______________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE